Drone fotografie

Drone fotografie

Naar de homepage van Skyshoots

Drone fotografie betekt waarschijnlijk de grootste evolutie in fotografie van de afgelopen jaren.  Daar dit de fotografie mogelijkheden enorm uitbreidt zijn wij van Skyshoots ons onmiddellijk gaan specialiseren in drone fotografie. Onze decenia lange ervaring als professionele fotografen kunnen we nu vereningen met onze bijzondere vakkennis als drone piloten klasse 1A. Met deze op afstands bediende machines ook RPAS (remotly piloted aircraft systems) genoemd of UAV (unmanned aerial vehicles) kom je op voorheel moeilijk bereikbare plaatsen.

Drone luchtfoto's

Tot voor kort waren deze luchtfoto's of luchtvideo's enkel te maken door dure helicoptervluchten te boeken.  Nu kunnen we door middel van drone fotografie veel makkelijker, sneller en kwalitatievere luchtbeelden maken.  Trillingsvrij en haarscherp dankzij de professionele stabiliseringssytemen van onze drone.

Graag meer info over drone fotografie, neem dan contact op met het team professionele fotografen en drone piloten van Skyshoots om alle mogelijkheden en prijzen te bespreken met uw specialist in luchtfotografie en luchtvideo.

Klik hier voor de portfolio van Skyshoots of vraag gerust hier uw prijsofferte aan voor uw drone fotografie.

Mogelijkheden met drone fotografie

Naar de homepage van Skyshoots

De mogelijkheden van Skyshoots drone fotografie en video [stad] zijn enorm en bieden een waaier van nieuwe mogelijkheden.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, wat betekent een drone foto dan wel niet voor uw marketing en communicatieLuchtfoto's en luchtvideo's zijn misschien wel zo fascinerend omdat we zo een kijk op onze wereld krijgen vanuit eens standpunt dat we niet gewoon zijn. Bovendien zijn drone fotografie ideaal om de omvang van grote projecten mooi weer te geven, of de mooie omgeving en goede ligging van uw gebouwen goed weer te geven.

Drone fotografie voor unieke foto's

Uniek standpunt        :  Vanuit de lucht krijgt u een unieke en fascinerende kijk op uw projecten.   

Vrije compositie         : Bij drone fotografie en video [stad] kunnen we vrij bewegen in het luchtruim, zowel in de breedte als in de hoogte, wat een erg nauwkeurige compositie geeft en de mogelijkheid om obstakels te vermijden.

Omgeving en ligging : Op een drone luchtfoto of luchtvideo wordt de ligging duidelijk zichtbaar gemaakt, alsook de relatie tot de omgeving. Ook de grootte van uw project wordt hierdoor duidelijker weergegeven !

Snel inzetbaar           : Daar Skyshoots steeds in klasse 1A kan werken zijn we zeer snel inzetbaar.

Topkwaliteit               : Skyshoots werkt steeds met de beste apparatuur op de markt, en met professionele fotografen en drone piloten.  Hierdoor kunnen wij u voor drone fotografie en video [stad] dezelfde topkwaliteit garanderen als bij onze klassieke fotografie en video.

Klik hier voor de portfolio van Skyshoots of vraag gerust hier uw prijsofferte aan voor uw drone fotografie.

Topkwaliteit drone fotografie door Skyshoots

Naar de homepage van Skyshoots

De meeste drone fotografen maken hun opnamen met een klassieke drone zoals de Phantom van DJI, die uitgerust is met een camera zoals in de betere smatphones zit. Daar wij steeds streven naar topkwaliteit is dit voor ons geen optie.  Daarom gebruiken we dan ook enkel topmateriaal en uiterst gekwalificeerde fotografen en drone piloten. Onze topkwaliteit drone fotografie en video [stad] bereiken we dus door een combinatie van ervaren topfotografen en gelicentieerde en ervaren drone piloten klasse 1A die ook opdrachten in hoog risico mogen uitvoeren. Met onze Acecore Neo drone garanderen we super veilige drone vluchten en stabiele beelden, zelfs in zeer slechte weersomstandigheden zoals storm en regenweer. Deze professionele Neo drone kunnen we uitrusten met de haarscherpe hoge resolutie architectuurcamera van 51 Mpix Canon DSR, of met onze 4K micro 4/3 videocamera voor schokvrije beelden van ongekende kwaliteit. Voor aanlevering worden alle geselecteerde beelden bovendien volledig bijgewerkt en geoptimaliseerd in Lightroom en Photoshop door specialisten.  Alleen op deze manier krijgt u drone fotografie en video [stad] beelden van ongekende topkwaliteit die u onderscheiden van uw concurrenten en uw mooie architectuur en andere projecten professioneel weergeven.

Dankzij onze Neo rpas octocopter en onze ervaren uav piloten kunnen we eveneens uw professionele videoapparatuur type RED, Arri Alexa mini, Sony, Canon, ... de lucht in te sturen op een absoluut veilige manier.

De kosten voor drone fotografie zijn ondertussen niet langer onbetaalbaar, vraag gerust hier uw prijsofferte aan.

Klik hier voor de portfolio van Skyshoots.

Drone foto's laten maken

Wil je drone foto's laten maken, of wil je een drone filmpje laten maken, door een porfessioneel drone piloot? Contacteer dan zeker Skyshoots of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×