Drone filmpje voor Bruhn Spedition

Skyshoots maakte dit drone filmpje voor BruhnSped

Drone film van levering containers in de haven van Antwerpen

Bij Euroports in de haven te Antwerpen komen regelmatig zeeschepen aan met containers voor Bruhn Spedition. De internationale groep Bruhn Spedition vertrouwt op de ervaring en hoge kwaliteit van de door Skyshoots opgenomen drone films. Bij Skyshoots zijn alle drone piloten eveneens ervaren bedrijfsfotografen die enkel werken met de allerbeste apparatuur.

Drone film laten maken door Skyshoots?

Overweegt u om een drone filmpje of bedrijfsfilm te laten maken, vraag dan zeker vrijblijvend een offerte aan bij Skyshoots. De bedrijfsfotografen en drone piloten van Skyshoots zijn gespecialiseerd  in bedrijfsfotografie en drone fotografie. Wij zorgen dat uw bedrijfsfilm er dynamisch uitziet en uw bedrijf een professionele uitstraling geeft. Skyshoots werkt enkel met de allerbeste materialen met zeer ervaren drone piloten en bedrijfsfotografen. Hierdoor beschikken wij dan ook over de allerbeste referenties in België en buitenland.

Drone filmpje voor Bruhn Spedition

Bruhn Spedition NV werd opgericht in 1898 en is gespecialiseerd in het vervoeren van gepakte goederen, poeders en liquide voedinsstoffen. Het bedrijf biedt transporten aan naar verschillende landen zoals Finland, Frankrijk, Ierland, Portugal, Scandinavië, enz... Het klantenbestand van Bruhn Spedition bestaat uit verschillende belangrijke Europese verladers gespecialiseerd in handel, voeding, papier en chemie.

Bruhn Spedition is een familiebedrijf in privé-eigendom. In 1995 groeide het uit de Lübeck-dochteronderneming van het transportbedrijf Willy Bruhn Söhne, actief sinds 1898. Naast het vervoer van alle soorten stukgoederen vervoert Bruhn Spediton ook poeders, granulaten en vloeibare voedingsmiddelen in eigen bulk- en tankcontainers, zoals u in dit drone filmpje kan zien. Zendingen van en naar Scandinavië, Finland, Frankrijk, Ierland, Portugal, Polen, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en de Baltische staten vormen de belangrijkste focus van onze activiteiten. Bruhn Spedition bezit meer dan 3.300 containers zoals in het drone filmpje, opleggers en containerchassis die speciaal zijn uitgerust om het veilig en efficiënt laden en lossen van bulk- en tankcontainers te garanderen. Het klantenbestand van Bruhn Spedition omvat bekende Europese verladers uit de productie-, handel-, chemie-, voedingsmiddelen- en papierindustrie.  

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×