Drone fotografie in Het Zwin bij windkracht 7

Met onze Neo drone in de storm te Knokke

Skyshoots maakte 51Mpix hoge resolutie drone foto's van Het Zwin te Knokke aan onze Belgische kust op een stormachtige dag met 7 beaufort.

Tijdens de vlucht kregen we ook nog een lading hagel en regen over onze drone, maar toch blijven de drone luchtfoto's uiterst stabiel en haarscherp, dankzij onze uiterst geavanceerde apparatuur zoals de Acecore Neo drone en Canon DSR DSLR fotocamera !

Drone fotograaf en drone piloot Erwin Tecqmenne.

Meer drone luchtfotografie van landschap en natuur kan je hier bekijken.

Welkom in het Zwin Natuur Park, de 'internationale luchthaven voor vogels'.
Houd je instapkaart klaar en zet je schrap voor een boeiende vlucht over de Zwinvlakte, doorheen het huttenparcours in het park en in de permanente all weather, interactieve tentoonstelling. Onze trekvogels nemen je mee op een fascinerende trektocht. Het wordt een ontdekkingsreis vol verrassingen.

Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

Het Zwin was van oorsprong de zeearm die Brugge met de Noordzee verbond. Volgens sommige auteurs zou Sincfala een oudere naam voor het Zwin zijn, hoewel Sincfala waarschijnlijk de zeearm is die later de Scheldemonding zou worden. Het Zwin is vergroot door de stormvloed van 1134.

Het Zwin is zonder twijfel één van de bekendste natuurgebieden van Vlaanderen. Het unieke karakter is te danken aan de regelmatige overstromingen. Om dit te vrijwaren worden werken uitgevoerd en wordt het Zwin de komende jaren uitgebreid. Dit getijdenlandschap is een favoriete bestemming bij heel wat vogels. We noemen het niet voor niets de internationale luchthaven voor onze gevederde vrienden!
Het nieuwe Zwin Natuur Park verwelkomt je! 

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×