Drone luchtfotografie werf parking 't Zand Brugge

Luchtfotografie voor Cit Blaton door Skyshoots

Luchtfotografie met hoge resolutie drone

Skyshoots kreeg van aannemer Cit Blaton de opdracht om de luchtfotografie te verzorgen van de werf parking 't Zand Brugge.

Voor deze luchtfotografie kozen we ervoor om de M600Pro drone te gebruiken uitgerust met een Canon fullframe R5 camera met 45 Mpix, dit voor een optimale kwaliteit. Deze combinatie van heavy lifter drone en hoge resolutie fullframe camera geeft ons de hoogst haalbare kwaliteit luchtfotografie op dit ogenblik.

Parking 't Zand Brugge - luchtfotografie

De stad Brugge krijgt de grootste en mooiste ondergrondse parking van België. De uitbreiding met 20.000 m² biedt een totale capaciteit van 1.932 plaatsen terwijl het Albert I-park behouden blijft. Een project gerealiseerd voor Interparking, ontworpen door BOVA ARCHITECTS met de steun van West 8, Bureau Bouwtechniek NV, Jan Hoste, Boydens Engineering, Studiebureau Verhaeghe & Partners, Dirk Berteyn en VEKMO. Luchtfotografie door Skyshoots.

Luchtfotografie voor Cit Blaton

Interparking vertrouwt Cit Blaton de uitbreiding van parking ‘t Zand in Brugge toe. Drie ondergrondse niveaus bieden plaats aan 365 parkeerplaatsen onder het Koning Albert I-park. De moeilijkheid van deze werf bestaat in het behouden van de bomen die in het midden van de toegangshelling staan alsook aan de onmiddellijke rand van de parking. De werf wordt midden 2021 voltooid, samen met de volledige herinrichting van het park. Gedurende het hele project wordt er nauw samengewerkt met de stad Brugge, waarbij voortdurend gecommuniceerd wordt met de omwonenden. Skyshoots verzorgde de hoge resolutie luchtfotografie met drone.

Ook 'klassieke' werffotografie van op de grond

Wij maakten behalve de luchtbeelden met drone ook de werffoto's van op de grond. Het nieuwsbericht van deze werffotografie kan je hier terugvinden op onze Fotec site.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×