Drone luchtfoto's en werfoto's van de werf Sky One te Leuven

De drone fotograaf van Skyshoots maakte werf luchtbeelden van het project Sky One te Leuven voor Sanitechniek, evenals interieur werffoto's en de arbeiders van Sanitechniek aan het werk op de werf.

Meer werffotografie op onze site van Fotec. Hier kan u meer drone luchtfoto's bekijken van Skyshoots.

Het prestigieuze nieuwbouwprojectSKY one” verwelkomt u in een oase van luxe en rust aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Met zijn opvallende, onregelmatige architectuur en toonaangevende materialen is “SKY one” een echt baken in de Leuvense Vaartkom. Het gebouw telt drie ondergrondse verdiepingen, met parkeerplaatsen en bergingen. Bovengronds huist het complex 2 commerciële ruimtes, 35 luxueuze appartementen en 2 unieke penthouses.


In al deze hoogwaardige, energiezuinige nieuwbouwappartementen (met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte van 60 tot 150m2) staat alles in het teken van stijlvol en aangenaam wonen. Van de luxueuze materialen tot de uitzonderlijke, zuidelijk gerichte terrassen met een uniek uitzicht op Leuven en de Vaart. “SKY one” staat synoniem voor aangenaam wonen en leven… en dit alles op een heel bijzondere plek in Leuven.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×