Drone luchtvideo van Canal Wharf Brussel

AG Real Estate bouwt Canal Wharf aan het kanaal te Brussel

Canal Wharf is de perfecte schakel tussen het centrum van Brussel en de opkomende wijk van het kanaal. Gestructureerd in vier gebouwen rond een groen privé-eilandje, dit project langs het kanaal biedt 270 moderne, ruime en comfortabele appartementen, gaande van studio’s tot drie slaapkamerappartementen. Een unieke benadering van stedenbouwkundig design in het Brusselse landschap.  Een realisatie van AG Real Estate, Skyshoots maakte de drone luchtfoto's.
Meer RPAS drone luchtfilms kan je hier terugvinden.

Klik hier voor meer luchtfoto's van werven

De Brusselse kanaalwijk bloeit weer op. De kaaien, die getuigen van het industriële verleden en de havenactiviteiten van de hoofdstad, beleven hun tweede jeugd. Huisvesting, handel en parken komen tot ontwikkeling op de kruising van de belangrijke Brusselse verkeersassen.

Liefhebbers van verfijnd design zullen de gestileerde architectuur van de verschillende gebouwen appreciëren.

Canal Wharf biedt een unieke benadering van stadsontwikkeling in het Brusselse landschap. Dit project op mensenmaat sluit aan bij het architecturale concept van het 'viertel': een geheel van vier gebouwen die samen een rechthoek vormen rond een gemeenschappelijke groene ruimte. Het ontwerp van de gebouwen werd toevertrouwd aan drie gerenommeerde architectenbureaus, met elk een eigen inbreng: Stéphane Beel, Architectes Associés en 51N4E.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×