Drone video

Drone video van de werf Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw voor Juri NV

..

Drone video van de werf Kanaaltuinen te Sint-Pieters-Leeuw voor Juri NV

Skyshoots maakte deze drone video van de werf Kanaaltuinen voor aannemer Juri NV.

Een drone video als publiciteit op uw website en social media wordt veel meer bekeken dan 'klassieke' video's. Daar dit project een omvanrijke werf is, is het onmogelijk om een overzicht te maken met een klassieke video film. Een drone video is hiervoor de ideale oplossing. Dank zij deze drone video krijgt u een volledig overzicht van de grootte van deze bouwwerf, en de situaring ervan te Sint-Pieters-Leeuw.

Hier kan u meer drone video's bekijken van Skyshoots.

Drone video van de nieuwe fase 'Groendreef' van Kanaaltuinen

Groendreef is de tweede fase van het nieuwbouwproject Kanaaltuinen in Sint-Pieters-Leeuw. Dit innoverende project ligt op de voormalige site van boomkwekerij Adams en grenst in het oosten aan het indrukwekkende kanaal Brussel-Charleroi. Groendreef biedt 22 urban villa appartementen, 20 parkzichtappartementen en 47 woningen. Er is veel aandacht voor groen in dit project. Centraal op het domein wacht je een park van 1,5 ha groot. Het wordt een ware oase van rust met bomen en hagen, wandel- en fietspaden, zitbankjes en waterpartijen. Ondanks de uitstekende ligging vlakbij het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat Groendreef synoniem voor rustig wonen in het groen. Van doorgaand verkeer is geen sprake: de voorziene wegen zijn uitsluitend bestemd voor bewoners. Mobiliteit is dan ook het sleutelwoord in dit project: door de zgn. “trage” verbindingswegen en de maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen op privéterrein blijft de wijk tegelijk leefbaar en vlot bereikbaar.

Juri bouwt deze woonsite in opdracht van Zabra Real Estate nv en naar het ontwerp van Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau bvba, Skyshoots verzorgde de drone video.

Het beste van de stad en het platteland

Toscane van het Vlaams-Brabant

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw ligt op nog geen tien kilometer van Brussel, tussen Anderlecht (duidelijk zichtbaar op de drone video) en Halle. Het is de woonbestemming waar naar zovelen op zoek zijn: dicht bij een grootstad, dynamisch en ondernemend en toch ook rustig genesteld in het groen. In het "Toscane van Vlaams-Brabant" kan je genieten van licht glooiende landschappen, meanderende beekjes en kanalen in een groene omgeving.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×