Werf TSM te Mechelen neemt deel aan de Open Wervendag 2019

Technische School Mechelen doet voor haar bouwprojecten een beroep op DBFM Scholen van Morgen nv

Skyshoots maakte de drone luchtvideo en drone foto's van TSM te Mechelen voor Scholen van Morgen.

In dit schoolgebouw wordt voorzien: een onthaal, een ontvangstruimte voor bezoekers, burelen of een bureaulandschap voor administratie en directie, vergaderruimten. Verder is er in blok A ook een polyvalente ruimte en aanhorigheden die als refter (voor 950 leerlingen), als aula of als studielandschap kan dienstdoen.

Ook de buurt en bedrijven zullen deze polyvalente ruimte kunnen gebruiken. Verder worden er 31 leslokalen voorzien, met de nodige sanitaire ruimtes en technische voorzieningen. De beschermde eikenzaal wordt geïntegreerd en er is een open leercentrum/bibliotheek te vinden.

Openwervendag op dit mooie project wordt gecombineerd met de opendeurdag van de school. Er worden eet- en drankkraampjes voorzien en er zijn open werkateliers: schrijnwerkerij, automechanica, elektriciteit, HVAC en sanitair, drukkerij... In de kapel kunnen bezoekers een tentoonstelling bezoeken over de geschiedenis en toekomst van de school. Rondleiding op de werf en opendeurdag van de school.

Niet te missen

Aan het Jef Denynplein bouwt de Technische School Mechelen via aannemers Denys en IBO, een nieuw gebouw. Het TSM wordt grondig gereorganiseerd en zal de school binnen haar fysieke contouren een nieuw perspectief bieden voor de toekomst. In de historische binnenstad zal deze nieuwbouw een nieuwe uitstraling geven aan de school, binnen de vastgelegde stedenbouwkundige grenzen.

Het gebouw is gelegen in het centruim van Mechelen vlakbij de Sint-Romboutskathedraal

Deze drone video is opgenomen voor de Open Wervendag 2019 van zondag 19 mei

De portfolio's van Skyshoots voor meer luchtvideo's en luchtfoto's werven

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×