Drone Inspectie drone expertise


Drone inspectie

Dank zij onze professionele RPAS drones kunnen we snel en op een veilige en efficiënte manier een drone inspectie uitvoeren van uw technische installaties en gebouwen.  We kunnen met de drone inspectie volledig rond alle objecten vliegen, en komen zo ook op  plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn bij 'klassieke' inspecties.  Met onze super hoge resolutiecamera van 45 Mpix kan u op de aangeleverde foto's achteraf nog inzoomen en details van enkele milimeters duidelijk onderscheiden.  Kosten en tijdsbesparend, en bovendien sneller en goedkoper dan een bemande inspectie met een helicopter. Bovendien kunnen we ook door middel van fotogrammetrie 3D modellen aanleveren waarop opmetingen, volumeberekeningen enz kunnen worden gedaan. Deze 3D modellen kunnen we eveneens aanleveren in pointcloud (puntenwolk) om in te brengen in uw eigen CAD software.

Drone inspecties

Voor een kwalitatieve drone inspectie, vraag zeker vrijblijvend een offerte aan bij Skyshoots.  Moeilijk bereikbare plaatsen aan uw gebouwen of installaties zijn eveneens moeilijk, en soms ronduit gevaarlijk om te inspecteren. Bijgevolg hangt aan deze inspecties dan ook vaak een onnodig hoog prijskaartje. Met een drone inspectie kunnen we moeilijk bereikbare plaatsen zonder problemen regelmatig inspecteren. Dit beperkt de gezondheidsproblemen en risico's voor uw medewerkers, en verhoogt de kwaliteit van de inspectie.

Visuele inspectie met drone

Door uw gebouwen, installaties en kritieke onderdelen regelmatig te laten controleren door drone inspecties wordt ervoor gezorgd dat de productie veilig en efficient op het hoogste niveau kan worden voortgezet.

Drone inspectie gebouwen en installaties

Soms zijn inspecties gewenst op zeer moeilijk te bereiken plaatsen. Hierdoor kunnen de kosten sterk oplopen en is er een onnodig veiligheidsrisico voor uw werknemers. Met onze drone inspectie kunnen we snel en veilig zelfs alle moeilijk bereikbare delen van uw gebouwen en installaties bereiken, en aan zeer hoge resolutie in beeld brengen, dit zonder veiligheidsrisico voor uw werknemers. Bovendien werkt deze drone inspectie zeer snel en efficiënt zodat u bovendien veel geld kan besparen.

Drone inspectie daken en zonnepanelen

Ook inspecties van daken en zonnepanelen worden sterk vereenvoudigd en verbeterd door een drone inspectie.  Ook moeilijk bereikbare daken worden door onze drone inspecties snel en accuraat in beeld gebracht zonder veiligheidsrisico's. Voor zonnepanelen bieden wij ook infrarood drone inspectie met warmtecamera. Zie hiervoor de portfolio drone inspectie met thermische camera

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×