Drone mapping en 3D modellen


Drone mapping en 3D modellen

Met drone mapping kunnen we 3D modellen, othomosaic op puntenwolk modellen maken, dit voor drone opmetingen en drone volumebepalingen, zowel van gebouwen, werven, bruggen, wegen, infrastructuurwerken of bouwterreinen.  Dit is een soort zeer gedetailleerd Google Earth beeld van de actuele situatie op moment van de drone operatie. Deze mapping opnamen kunnen verwerkt worden in 3D beelden, orthomosaic of pointcloud (puntenwolk) van uw projecten, en kunnen dienen voor zeer nauwkeurige opmetingen en volumebepalingen met centimeter nauwkeurigheid. 

Bv : volume bepalingen van bergen grind, zand of andere materialen of voor werfopvolging of opmetingen tot op 1cm nauwkeurig. 

Puntenwolk - pointcloud

De resultaten kunnen ook in puntenwolk worden aangeleverd zodat ze in uw CAD programma's kunnen worden ingebracht voor opmetingen of verdere verwerkingen.

3-D beeld van de drone mapping

We kunnen ook het architecturaal ontwerp van uw project inbrengen in een 3D beeld van het terrein zodat de ideale hoogte kan worden bepaald van het project om zo weinig mogelijk grond te moeten verplaatsen, wat zeer tijds- en geldbesparend kan zijn.

Rapport van de drone volumemeting

Indien gewenst kunnen we u een volledig gedetailleerd rapport bezorgen met alle berekeningen van de volumemetingen opgenomen tijdens de mapping (zie foto's onder).

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×