Home » Inspectie
Drone inspecties

Drone Inspecties


Drones zijn dankzij hun geringe omvang, wendbaarheid en hun flexibele, snelle inzetbaarheid hét middel bij uitstek om schade te inspecteren, conditiestaat-metingen uit te voeren en schade- en expertisedossiers te documenteren met het duidelijkste beeldmateriaal dat bestaat. Drone inspecties zijn bovendien een zeer veilige oplossing bij inspecties op grote hoogte.

Snel en efficiënt data verzamelen omtrent de status en de voortgang van de werken, de indeling van de werfsite, de aanwezige voorraden en de veiligheidsvoorzieningen.

Verhoogde veiligheid door méér inspecties.

Veilig en kosten-efficiënt inspecties uitvoeren van moeilijk bereikbare plaatsen. Sterk verminderd risico voor personen en kostenbesparing op tijdelijke constructies of op downtime.

Foto- en videobeelden van op verschillende hoogtes en vanuit alle gewenste posities bieden een gedetailleerd en alles omvattend overzicht.

Milieuvriendelijk

Vele toepassingsgebieden: infrastructuur, bouw, energie&communicatie, landbouw, schadegevallen

Enkele projecten

Drone inspectie

Ontdek de innovatieve wereld van drone-inspecties bij SKyshoots. Wij bieden uitgebreide diensten voor inspecties op hoogte en moeilijk bereikbare locaties met behulp van geavanceerde drones.

Wat kan worden geïnspecteerd?

Alle inspecties worden uitgevoerd met ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Of het nu gaat om inspecties van gebouwen, bruggen, industriële installaties, windturbines, of andere infrastructuur, onze drones leveren gedetailleerde beelden en data, zonder de noodzaak van kostbare en tijdrovende traditionele methoden zoals steigers of kranen. Met onze drone-inspecties kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden geïdentificeerd, wat zorgt voor een proactief onderhoudsbeleid en het minimaliseren van risico’s en kosten op lange termijn.

Prijs van een drone inspectie

Wij bieden op maat gemaakte drone inspectierapporten aan, die gedetailleerde analyses bevatten om onze klanten te voorzien van waardevolle inzichten voor besluitvorming. We leggen in overleg de projectbriefing vast. Indien nodig vragen we de nodige vliegvergunningen aan. Op basis van dit alles wordt er steeds op voorhand een prijsofferte gemaakt.

Neem contact op

We zorgen voor betrouwbare, efficiënte en kostenbesparende drone inspecties. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw volgende inspectie kunnen verzorgen. Contacteer ons dan via mail of telefoon of vul het offerteformulier in voor een meer concrete aanvraag. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw vastgoed op een ongeëvenaarde manier te presenteren.

Scroll naar boven