Home » Mapping
mapping bouwwerf AG Real Estate

Drone Mapping


Met drone mapping kunnen we 3D modellen, othomosaic op puntenwolk modellen maken, dit voor drone opmetingen en drone volumebepalingen, zowel van gebouwen, werven, bruggen, wegen, infrastructuurwerken of bouwterreinen.

volumebepalingen van bergen grind, zand of andere materialen of voor werfopvolging of opmetingen tot op 1cm nauwkeurig.

Indien gewenst kunnen we u een volledig gedetailleerd rapport bezorgen met alle berekeningen van de volumemetingen opgenomen tijdens de mapping

De resultaten kunnen ook in puntenwolk worden aangeleverd zodat ze in uw CAD programma’s kunnen worden ingebracht voor opmetingen of verdere verwerkingen.

We kunnen het architecturaal ontwerp van uw project inbrengen in een 3D beeld van het terrein zodat de ideale hoogte kan worden bepaald van het project om zo weinig mogelijk grond te moeten verplaatsen, wat zeer tijds- en geldbesparend kan zijn.

Enkele projecten

Drone mapping

Drone mapping is het in kaart brengen van terreinen, het uitvoeren van volumebepalingen en nauwkeurige opmetingen, evenals het genereren van gedetailleerde 3D-modellen voor diverse toepassingen. Onze geavanceerde drones worden ingezet om snel en efficiënt terreinen van elk formaat in kaart te brengen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, industriële complexen, landbouwgronden, of infrastructuurwerken, wij leveren gedetailleerde en nauwkeurige gegevens om uw projecten te ondersteunen.

Drone camera en software

Met behulp van geavanceerde drone apparatuur, camera’s en software genereren wij niet alleen 2D-kaarten en plattegronden, maar ook indrukwekkende 3D-modellen. deze bieden een diepgaand inzicht in de topografie en lay-out van het terrein. enkele toepassingsmogelijkheden zijn het plannen van bouwprojecten, het beheren van voorraadniveaus, het uitvoeren van volumebepalingen of het visualiseren van uw projecten.

Prijs van een drone mapping

Zoals je hierboven kan afleiden zijn de drone mapping diensten van Skyshoots uitgebreid en voor elk project anders. Wij bieden graag een op maat gemaakte oplossing voor je project. Daarom werken wij niet met vooropgestelde pakketprijzen maar werken we een offerteprijs uit die inhoudelijk perfect aansluit bij je noden.

Neem contact op

Drone mapping bij SKyshoots is een betrouwbare, nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing om je project in kaart te brengen. Contacteer ons via mail of telefoon of vul het offerteformulier in voor een meer concrete aanvraag. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw vastgoed op een ongeëvenaarde manier te presenteren.

Scroll naar boven