Home » FAQ
veelgestelde vragen FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ)


Bij onze veelgestelde vragen (FAQ) sectie over Skyshoots bieden we antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze diensten en expertise. Ontdek hieronder enkele veelgestelde vragen en hun antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op via mail of telefoon en we helpen jou graag verder.

Mogen de afgewerkte foto’s en video’s overal verspreid worden ?

De foto’s en video’s die we aanleveren zijn steeds met alle rechten inbegrepen voor onbeperkt gebruik, op alle mogelijke kanalen en platformen, inclusief commercieel gebruik. Ook als we muziek gebruiken in videomontages is deze volledig gelicentieerd voor onbeperkt gebruik. We voegen de bijhorende licentie(s) steeds bij de factuur.

Wat is de kostprijs van een opdracht bij Skyshoots ?

Elke opdracht is uniek. Daarom maken wij een prijsofferte op maat, zorgvuldig, gedetailleerd en met zorg opgesteld, volgens de behoeften en eisen van uw project. U ontvangt de offerte meestal nog dezelfde dag, en maximaal 2 dagen na de aanvraag.

Hoelang duurt het voor Skyshoots een opdracht kan uitvoeren?

Dit kan normaal gezien heel snel, volgens afspraak met de klant. We moeten uiteraard rekening houden met de weersomstandigheden en de aanvraagtermijnen voor eventuele vergunningen/toelatingen.

Het aanleveren van nabewerkte beelden/videomontages gebeurt zo snel als mogellijk. We vragen alleen de nodige tijd om uw beelden/montages professioneel af te werken. Deadlines die met ons zijn overlegd en overeengekomen worden gegarandeerd nagekomen.

Wat voor soort opnames biedt Skyshoots aan?

We bieden luchtfotografie en video opnames met drones aan, evenals hoogwaardige grondopnames. De combinatie is immers vaak nodig om een project op een dynamische manier in beeld te brengen in verbluffende 4K-kwaliteit. We werken voor verschillende sectoren in Vlaanderen met elk hun eigen wensen. Dankzij ons uitgebreid materiaal aan drones en foto apparatuur kunnen we aan alle vragen voldoen. We zijn hiernaast gespecialiseerd in drone inspecties en drone mapping.

Kunnen ook inspecties uitgevoerd worden?

Ja, we bieden inspectiediensten met behulp van drones, waaronder visuele inspecties van gebouwen, infrastructuur en terreinen. We kunnen ook thermische inspectie camera’s gebruiken voor het detecteren van warmtebronnen en andere specifieke inspectiedoeleinden. meer info vind je op onze pagina van inspecties.

Wat is mapping?

Met drone mapping of orthografie maken we 3D modellen van een bepaald object of locatie. Zo kunnen we aan de hand van deze opmeting en het 3D beeld een nauwkeurige volumebepaling maken of kan een gebied op centimeternauwkeurige wijze in beeld gebracht worden.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen (FAQ) over Skyshoots? Stuur ons dan een mailtje en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

Scroll naar boven