Home » Foto & Video » Vastgoed & Interieur
Vastgoed & interieur fotografie en video

Vastgoed & Interieur


Vastgoed is een vertaling van een levensstijl, een verhaal. Laat ons u helpen dat verhaal op een boeiende manier te vertellen met een combinatie van vastgoed & interieur fotografie en video. 
Voor een nog completere ervaring omarmen we 360° fotografie. Hiermee kunnen potentiële kopers virtueel door een woning wandelen alsof ze er echt zijn.
Neem contact met ons op om uw eigendom in het beste licht te presenteren.

Combinatie van foto, video en drone opnames van het pand in zijn omgeving.

Interieurfotografie

360° fotografie voor een totaalbeleving.

Enkele projecten

360° foto’s

360° tours

Vastgoed & interieur fotografie en video

Ontdek de meerwaarde van vastgoed & interieurfotografie en video bij Skyshoots. Wij bieden foto en video opnames aan die jouw vastgoed op een indrukwekkende manier in beeld brengt, met de toevoeging van dronebeelden voor een uniek perspectief op de omgeving. Bekijk alvast enkele voorbeelden hierboven of op onze pagina met realisaties.

Multi inzetbaarheid van drones

We maken gebruik van drones om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals dakappartementen of details op hoogte, vlot en nauwkeurig weer te geven. Zo kunnen potentiële kopers een grondig inzicht krijgen in de eigenschappen van het vastgoed. Daarnaast geeft het een duidelijk overzicht van het gebouw in zijn omgeving.

360° foto’s en tours

Wij bieden ook 360° foto’s van het interieur en volledige tours van gebouwen aan, wat zorgt voor een interactieve ervaring waardoor men zich volledig ondergedompeld voelt in de ruimte. Om je een idee te geven van de mogelijkheden kan je hierboven een tour volgen.

Neem contact op

Benieuwd naar hoe we jouw vastgoed of interieur kunnen visualiseren? Contacteer ons dan via mail of telefoon of vul het offerteformulier in voor een meer concrete aanvraag. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw vastgoed op een ongeëvenaarde manier te presenteren.

Scroll naar boven