Drone luchtfotografie Baggerschip Jan De Nul

Baggerschip Jan De Nul ligt klaar in de zeehaven van Gent voor de eerste missie. Drone luchtfotografie door Skyshoots.

Drone luchtfotografie North Sea Port Ghent

Het splinternieuwe baggerschip 'Willem Van Rubroeck' van Jan De Nul ligt aangemeerd in de Zeehaven van Gent te Zelzate North Sea Port aan de magazijnen van DJN.

Skyshoots verzorgde met de Acecore Neo drone uitgerust met de hoge resolutie Canon fullframe R5 met 45 Mpix de drone luchtfotografie voor jan de nul van het nieuwe baggerschip en de DJN magazijnen te Zelzate. Om met een drone in havengebied van Gent - Zeebrugge of Antwerpen te mogen vliegen zijn speciale vergunningen nodig waar Skyshoots als professioneel drone operator van in het bezit van is. Met deze exploitatievergunning kan Skyshoots in deze havengebieden standaard vliegen tot 120 meter hoogte in Specific. Bovendien beschikt Skyshoots ook nog over een speciale explotatievergunning waar wij in de meeste gevallen zelfs tot een hoogte van 300 meter kunnen vliegen met onze drones.

Drone luchtfotografie van het baggerschip en logistiek terreinen van Jan De Nul

Het nagelnieuwe baggerschip, de Willem van Rubroeck is een krachtige cutterzuiger, de grootste uit de vloot van Jan De Nul met een totaal vermogen van 40.975 kilowatt, drie baggerpompen en een cuttervermogen van 8500 kW. Het schip kan baggeren tot 45 meter waterdiepte, het is 151 meter lang en 36 meter breed en heeft een accommodatie voor 67 mensen. De Willem van Rubroeck is gebouwd om te baggeren in zeer harde rotsachtige ondergrond en dankzij zijn omvang houdt dit schip ook in moeilijkere omstandigheden stand, zoals in hogere golven en moeilijke weercondities. De Willem van Rubroeck zal de komende weken langs de kade van Jan De Nuls logistiek terrein in Zelzate liggen en klaargestoomd worden voor zijn eerste opdracht.

Bron Nieuwblad

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×