Drone video teaser Eurohockey Wilrijk Antwerpen

Voor Fenomeno maakte Skyshoots deze teaser luchtvideo van het Eurohockey Championschip.

Drone video

Meer drone foto's en luchtvideo's van sport wedstrijden en events.

Op het Wilrijkse Plein te Antwerpen Wilrijk filmde het team van Skyshoots deze drone luchtvideo als teaser voor de Belfius Eurohocey Championship wedstrijd voor Fenomeno.

Zes jaar na het EK in Boom was ons land, met de ‘Belfius Eurohockey Championships 2019‘,  opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 streden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige “Wilrijkse Plein” stadion in Antwerpen. En we hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions

Sportcentrum 'De Wilrijkse Plein', gelegen in het zuiden van Antwerpen op een steenworp van het centrum van de stad, was het toneel voor dit EK. Met 2 ultramoderne hockeyvelden en bijhorende accomodaties is deze sportsite ideaal voor het organiseren nationale en internationale wedstrijden.

Dit sportcentrum is momenteel het trainingscentrum van de Belgische nationale hockeyploegen - de Red Lions (heren) en de Red Panthers (dames) - en ook de thuisbasis een aantal Antwerpse sportverenigingen.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×