Open Wervendag Delta West te Brussel - Oudergem

Bezoek de werf Delta West op Open Wervendag

Dit project is de eerste fase in de grootschalige ontwikkeling van de ‘Delta West’ site, die zich langs de Triomflaan in Oudergem, tegenover de ULB-site, bevindt. 

Willemen bouwt in opdracht van AG Real Estate een rusthuis (8.400 m²) en een hotel (4.400 m²)​ te Brussel - Oudergem, Delta West vlak naast het nieuwe ziekenhuis Chirec. De zorgsite Delta Ouest wordt naast het nieuwe ziekenhuis Delta Chirec te Brussel - Oudergem uitgebouwd. Deze site bevat een privaat Woonzorg Centrum (WZC) uitgebaat door Armonea, studentenverblijven, appartementen en een hotel. Alle gebouwen worden gebouwd boven de bestaande parking van het Chirec ziekenhuis. 

Deze werf neemt deel aan Open Wervendag op zondag 19 mei 2019.

Via een vooraf uitgestippelde route bezoekt u het hotel en rusthuis in aanbouw. In de mock-up in het rusthuis, krijgt u een idee hoe de kamers er zullen uitzien eens ze voltooid zijn.  U krijgt de kans om de eerste fase van deze ontwikkeling te bezoeken. Vanop de werf hebt u een mooi uitzicht op de omgeving. Parkeren kan betalend in de nieuw aangelegde ondergrondse parking van het CHIREC-ziekenhuis. Gelieve NIET bovengronds voor het ziekenhuis te parkeren.

Klik hier voor meer luchtvideo's, hier voor meer werf luchtfoto's van Skyshoots.

Voor meer werffotografie of portretten van arbeiders aan het werk kan u terecht op onze website van Fotec.

Meer nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×